Showing all 19 results

HEAD ure engros

I et forsøg på at diversificere vores produktsortiment og give kunderne mulighed for at vælge fra en bredere vifte af mærker i vores online-katalog, kan du nu finde HEAD ure, samt mange andre succesfulde mærker, til meget overkommelige, fordelagtige engrospriser.
HEAD, et ikonisk mærke inden for sportsverdenen, førende inden for produktion og salg af sportsudstyr, har for nylig lanceret en helt ny linje dedikeret til ure, og som er designet både til dem, der bare er glade for sport, og til dem, der dyrker sport professionelt.
Det nye projekt fra HEAD blev startet af to hovedårsager: for at gå lige på det eksisterende og meget konkurrenceprægede verdensmarked med dets dominerende og store urproducenter og for at tilbyde sportsfolk og sportsentusiaster muligheden for at få et ur “”designet til sport””, højtydende og funktionelt.
Samlet set består hele linjen af 10 forskellige modeller; den indeholder mere konkret 5 analoge og 5 digitale modeller.
Afhængigt af behov og brug kan du vælge mellem de digitale eller analoge modeller. Digitale modeller har en sporty stil og en markant og sofistikeret teknologi; analoge modeller er, samtidig med at de har en meget mere klassisk stil og er velegnet til alle former for tøj, også innovative. Nogle ure har fine træindsatser eller er placeret direkte i stålarmbåndet eller direkte på urskiven. Digitale modeller, der passer til alle former for sport, har forskellige, meget nyttige funktioner, især til at følge med i ens træning: timer, stopur, skridttæller, højdemåler, barometer og meget mere.
Uanset om det er analogt eller digitalt, så er alle HEAD-ure kendetegnet ved at være ekstremt lette, stærke og ved at have et særligt originalt design, som er tro mod mærkets styrker.