Showing all 8 results

Lorus ure engros

Det populære mærke Lorus kom på markedet i 1982, lanceret af Seiko Watch Corporation.

Lorus urlinjen er grundlæggende designet med et bestemt formål: At skabe ure til mere overkommelige priser end Seiko og Pulsar, uden at give køb på stil, kvalitet og teknologi. Derfor mangler Lorus ikke alle de nyskabelser, der i de seneste år har gjort Seiko-gruppen så anerkendt.
Selv om der er tale om ure, der kan købes til lavere priser end markedsgennemsnittet for ure, så skal det understreges, at de tilfredsstiller ethvert krav og enhver smag (fås i klassiske, digitale og børneudgaver).
Kollektionerne af Lorus ure er helt forskellige fra hinanden, både i design og pris.
I kvindekollektionen tilbyder Lorus eksempelvis modeller i neutrale farver og klassiske stilarter, der er perfekte til daglig brug, fordi de nemt matcher ethvert outfit og alle smykker, uanset om de er i guld eller sølv. Nogle modeller har en læderrem, andre en rem i rustfrit stål.

Til mænd tilbyder Lorus modeller i kronografversionen (som er særligt sporty), samt klassiske og digitale udgaver. Med hensyn til remme kan disse fås i læder med krokodille eller i ståltryk (en eller to farver).
For børn producerer Lorus ure med skiver, der gør det nemt at se tallene (fås med arabiske tal og i digitalt format). For at sikre større holdbarhed til remmene, designer moderfirmaet disse ure med silikoneremme, et materiale der, udover at være vandtæt, også holder i flere år.

For at se de tekniske datablade for modeller, der interesserer dig, og, vigtigst af alt, for at se vores fulde liste over engros- og specialpriser med rabatter, så tilmeld dig vores hjemmeside.