Showing all 23 results

Nautica ure engros

Det populære mærke Nautica, der blev grundlagt i 1983 i USA af David Chu, er præget af en tydelig amerikansk stil, og brugen af materialer af høj kvalitet kombineret med højkvalitetsmaterialer og kontinuerlig sans for detaljer, har medvirket til at gøre mærket til et vigtigt fikspunkt indenfor modeverdenen.

Mærket henvender sig hovedsageligt til mænd og kvinder, der elsker sport, især hav og eventyr.
Alle Nautica ure er af høj præcision og kvalitet; selv nu, mange år efter mærket blev grundlagt, fortsætter urene med at forny sig i de små detaljer, uden nogen sinde at kør træt.
Urgiganten Timex, som er en af de bærende søjler i urbranchen, er distributør af Nautica ure.
Passionen for havet er, hvad der driver Nautica og bliver dets essens. Selvom Nautica ure er en form for tilbehør, der er velegnet til alle lejligheder, er de helt perfekte til en tur på stranden, i bjergene, i skoven eller bare ude i naturen.
Det er ure designet specifikt til et mandligt publikum, som følge af kassens størrelse, soliditet og robusthed.
Nautica ure, som er i gennemført italiensk design, er udstyret med kvartsværk og er tilgængelige både som fuldautomatiske og som kronografer; begge udgaver er vandtætte op til maksimalt 200 m (afhænger af den enkelte model).
Virksomheden Italjapan, som er blandt de største indenfor engrossalg af ure, tilbyder med sit søgbare online katalog så mange modeller af mærket Nautica, at du kan få vanskeligt ved at vælge.
Når du tilmelder din virksomhed får du adgang til yderst rimelige priser, da du får adgang til rabatter, der udelukkende er forbeholdt virksomheder.